Järvsöföretagens dag 2024

Visste ni att Ljusdals kommun kom riktigt högt upp i rankningen från en undersökning kring Hästnäringen och hästintresset i landet!


Järvsöföretagens dag där flertal företag från Järvsö samlas på Bollnästravet för att planterar Järvsö ytterligare på sverige kartan och ta chansen att exponera sitt eget företag.

Dessutom ett fint tillfälle att samla personalen, kunder eller bara dem du vill som företagare.  Vi samlas och gör eventuellt någon/ngra aktiviteter under en travdag på Travet och Svensk Travsport via Bollnästravet hjälper till att förmedla och visa upp Järvsö i alla media kanaler. 

Varför på travet?
Järvsö och Ljusdal är två starka orter med stark hästnäring.

Här bor och verkar många som har häst, speciellt inom travsporten.  Det har länge varit en hörnsten i bygden och där många hästägare och professionella tränare bidragit till att forma lokala ekonomin och även en hel del till besöksnäringen.  
Förut gick busslast från Järvsö och Ljusdal med människor från orten som antingen var hejjarklack, intressent, vän och bekant eller åkte med för en trevlig dag tillsammans när bygden samlades för att se trav och- eller bara umgås.

En chans för mågna företag att visa upp sig och marknadsföra sitt företag med delaktighet på olika sätt, eller bara ta chansen att visa sig i travets starka media kanaler.  Det lyfter Järvsö och företagarna och  det vill vi fortsätta med. Hoppas du hänger med som företagare för det är ni som avgör innehållet och utvecklingen av dagen!  


Företagare, kontakta Helen Forsblom och var med i planeringen för 2024 som startar på Bergshotellet på tisdag 30 januari 2024. Klockan 11.00 ses vi på restaurangen på Bergshotellet så tar vi det därefter!

Helen Forsblom
079-585 58 84
helen.forsblom@bollnas.travsport.se 


Kuskmatchen
Varje år har det varit ett lopp där enbart lokala kuskar från järvsö/ljusdal gör upp. Blir detta 2024?  ja planering pågår och nog är det allt ett roligt inslag i dagen.

Förra året arrangerades en cykelmatch med de lokala företagen som medverkade från Järvsö och Ljusdal.  Det blev ett roligt arrangemang där även bandylagen från Ljusdal, Bollnäs och Edsbyns A-lag deltog samt kuskar och andra cyklister.

Vad blir det i år? det får vi se, planering sker under våren . 


Våra ponnys från travskolan
Bollnästravets travskola har brukat visat upp sina ponnys på publiksidan. Kanske något som även sker 2024?  och-eller finns det fler/mer vi ska framhäva? 

Hålltider
Återkommer när datum är satt. 

Fri Entré och Fri Drive-In

Företagare i Järvsö och Ljusdal, 
Vill ni vara med på denna dag. Passa på att ta med Personal, eller kunder och gör en rolig dag tillsammans! 

Kontaka Helen Forsblom som hjälper företagarna att samordna dagen.
079-585 58 84
helen.forsblom@bollnas.travsport.se


info@bollnas.travsport.se