STL, V75 med Bollnäsloppet

STL, V75 med Bollnäsloppet

Bollnäs stora besöksmål denna lördag! V75 på agendan med högklassig travsport och aktiviteter för hela familjen på publikområdet. Väskförbud! Entren öppnar kl.12:00 Restauranger öppnar kl. 13:00

Öppettider
Entren öppnar kl.12:00
Aktiviteter, Lekland och publik tävlingar etc öppnar k.13:00
Restauranger öppnar kl. 13:00

Priser
150kr per person vid förköp på tickster. Vid köp på plats/grinden kostar det 200kr/per person. 
Förköp gärna din entrebiljett för billigare entre.   Du som har Svensk Travsport årskort eller Hästägarkort behöver inte lösa entrebiljett.

Drive-in
En bil att köra in kostar 100kr per bil. Du behöver även lösa entrebiljett för personer som är i bilen (förköp gärna via tickster 150kr för entre per person, annars 200kr per person vid grinden på plats).  Väskförbudet gäller ej på Drive-in. Ingen koll på väskor i bil denna yta ingår inte i arrangemangets område/yta så därav inget väskförbud inne på Drive-in.  Ska du däremot gå in på Restaurangen/sommarverandan, lekområdet där vårt arrangemang pågår så har vi öppningar/inpassager från Drive-in parkeringen och här finns bemannad personal som kontrollerar väskförbudet. Lösa föremål i händer kan du ta med in. Påsar vid inpassage finns att köpa för 10kr/st direkt innanför. 

Parkering utanför:
Ingen avgift. Fri parkering så parkera med förnuft så många får plats. Vi har märkt upp entren så den syns väl vid parkeringen. 

Hitta hit:
Knappa in Travrestaurangen Bollnäs på Google maps så hamnar du på Frelugavägen och in på Bollnästravets publikområde. 

OBS!

VÄSKFÖRBUD
I polismyndighetens tillstånd för offentlig tillställning gäller följande:
I tillståndet för Bollnästravets V75-tävling råder totalt väskförbud.

Undantag endast för personer med medicinska skäl eller för skötväska för personer med barn. Bollnästravet tar inget ansvar för förvaring av medhavd väska och har rätt att noga kontrollera samtliga väskor.  En påse kan köpas till innanför entrén för dig som har lösa prylar.