Järvsöföretagens kväll & Crusing med Old timers samt Trav med V65

Järvsöföretagens kväll & Crusing med Old timers samt Trav med V65

Välkommen till en trevlig kväll med flera aktiviteter på och runtomkring travbanan!

Vi öppnar kl.17.00
på publikområdet. Här kommer fler Old timers att glida in och ställa ut sina veteranfordon för att ca 17.30 ställa upp inför utfärd att cruisa på travbanan (kan bli ändring vid kraftigt regnväder).  

Det är även Järvsöföretagens kväll här på Bollnästravet. Flera Järvsöföretag samlas för gemenskap och rolig kuskmatch med enbart kuskar från Järvsö/Ljusdal som gör upp i ett travlopp. 

Jaktlycka serverar Viltkebab från sin foodtruck på Stallbacken utanför Stallbaren. Passa på att smaka på något unikt! 

Travhästägarna i Bollnäs anordnar tipspromenad, bjuder alla på stallbacken på kaffe och bulle och du kan få en guidning från publikområdet över till Stallbacken och få en inblick bakom kulisserna i något stall. 

Travskolan har ponnys i hage vid björken, en bit från sommarverandan. Här kan du klappa och borsta dem. 

Travrestaurangen serverar en Amerikans buffé och sommarverandan som ligger intill upploppet serverar Cruisingburgare. Du finner fullständiga rättigheter av ö.l- och vin på samtliga serveringsställen med mat. 

Fri entré men ladda gärna hem årskortet för scanning i entrén. Vi scannar för vår lokal travbana... Det betyder att varje scannad biljett får föreningen ett bidrag från travsportens centrum och vi kan fortsätta utveckla vår travskola och event. 

Ladda ner Årskort till alla gratis Event på Bollnästravet här:  

Ladda ner biljett endast för 13 juli Gratis event här.

   

 

Kvällen i samarbete med

 

Järvösföretag som värd för kvällen: