Cykelmatchen 18 augusti

​​​​​​​Vi vill bjuda in Dig som A-tränare till cykelmatchen!

Fredag kväll är det V64 och Sleipner Bollnäs Stoserie final. Vi har även kvällen ägnad för JÄRVSÖFÖRETAGENS dag/kväll.  Vi har i dagsläget 7 sponsorer för kvällen och beslutat att göra en happening intill starten av kvällen genom en "Cykelmatch" på travbanan, bakom startbilen.  Tanken är att starta cyklingen på stallbackssidan där startbilen släpper dig vid ca 500meter kvar. Cyklingen går hela upploppet och målgång precis som vilket travlopp som helst fast du cyklar på lånad cykel som sponsrar av Järvsö bergscykelpark  : )

Du kommer utmana  tidigare friidrottaren och hockeytränaren Patrik Klûft, som idag driver Järvsöguiderna och några spelare från Edsbyns IF bandylag, både dam- och herrar samt Bollnäs Bandy och Ljusdals bandy. Våra sponsorer kommer hålla med en utmanare från varje företag så vi beräknar fylla startvingarna med dig som A-tränare.   

Hoppas du vill ställa upp på arrangemanget så vi får ihop kvällen till en kul happening, alltid roligare att ordna när ni hänger på.  Förhoppningsvis drar detta lite uppmärksamhet och kanske lite annan/mer publik och såklart ett roligt inslag för att förgylla kvällen (vet att det körts cykellopp förut men nu gör vi ett litet nytt inslag av det på delvis nytt sätt). 

Loppet blir blandat killar och tjejer och olika åldrar, precis som vi vill ha det. 
Planerade tider:
16:30  Samling insidan grindarna Stallbacken för genomgång av vad som ska hända.
16:40  Ombyte sker - ta med cykelbyxor/shorts, gympadojjor och en t-shirt eller det du vill cykla i. Hjälm, skydd och cykel ordnar vi med på plats. 
17:15 Samling i vinnarcirkeln. Presentation av samtliga och sedan kommer ni cykla /värma upp över till starten som sker på bortre långsidan, framför stallfiket.
17:44 Samling bakom startbilens vingar.
17:45  Starten går bakom startbilen.
Efter målgång, samling i vinnarcirkeln för prisutdelning.

Anmäl dig till mig senast torsdag 10 augusti
helen.forsblom@bollnas.travsport.se
070-2271021
Jenni H Åsberg

070-238 58 78
Travsport (kolla länk här)

Jimmy H Andersson
070-272 88 66

Travsport

Mikael Cedergren

070-795 66 16
Travsport